Most Popular


Small Biz Focus: 3 tips voor digitale marketing om uw bedrijf te laten groeien
Je kleine bedrijf laten groeien, is geen wandeling in hetpark. Je hebt je vaardigheden aangescherpt, je bent je eigen weg ... ...



Beste SEO bedrijf voor SEO (zoekmachine optimalisatie) Diensten

Rated: , 0 Comments
Total hits: 1142
Posted on: 04/27/18

Wat is On-Page SEO?

On-page SEO is de optimalisatie van de elementen die bestaan ​​op uw eigen website, inclusief inhoud, de code achter elke pagina, visuele elementen en gebruikerservaring.

 

Dit omvat trefwoorden, metadata, HTML-code-optimalisatie, kwaliteit en versheid van de inhoud, een goede websitestructuur, ondersteund door interne koppelingen en een gebruikersvriendelijke interface.

 

On-Page SEO wordt meestal aangevuld met Off-Page SEO, dat is gebaseerd op het bouwen van betrouwbare inkomende links naar uw site - dit wordt meestal linkbuilding genoemd.

 

Wat betreft het rangschikkingspotentieel van deze twee activiteiten, is On-Page niet noodzakelijkerwijs belangrijker dan Off-Page, maar het moet op de eerste plaats komen, aangezien het hebben van een website van goede kwaliteit zowel inhoudelijk als technisch een zaak is die anderen maakt wil je in de eerste plaats naar je linken.

 

Het is ook een goed idee om uw aanpak van SEO te starten met On-Page, omdat u veel meer controle hebt over de problemen van uw eigen website, zodat u uiteindelijk een succesvolle linkbuilding-campagne kunt starten op een website die goed gestructureerd is en zorgt voor waardevolle informatie voor zijn gebruikers.

 

Belangrijkste aspecten van On-Page SEO

Laten we nu eens kijken naar de essentiële aspecten van on-page optimalisatie - we zullen snel wat informatie geven over al deze elementen, maar voor een diepgaander onderzoek zou je de toegewijde posts voor elke on-page factor moeten gebruiken.

 

trefwoorden

Wanneer u een nieuw stuk inhoud voor uw website produceert, moet u al rekening houden met uw belangrijkste zoekwoorden en ze proberen op te laten vallen op de pagina.

 

Ik heb een uitgebreid artikel over zoekwoordonderzoek op deze blog geschreven, maar in het kort betekent dit dat u zich bewust moet worden van wat mensen zoeken in uw gebied, hoe zij zoeken en hoeveel concurrentie er is voor de zoekwoorden die u mogelijk gebruikt denk aan targeting.

 

Wanneer u uw zoekwoorden kiest, moet u ook rekening houden met de zoekintentie van verschillende zoekopdrachten: is deze commercieel, informatief of transactionele? Lees hier meer over de zoekactie.

 

Afhankelijk van de onderwerpen die u nadert, merkt u mogelijk dat er sprake is van zware concurrentie voor de meest voor de hand liggende zoekwoorden, dus u moet op zijn minst beginnen met het targeten van lange zoekwoorden met een lager zoekvolume, maar waarvoor u wel een betere kans op ranking in de SERP's.

 

Nadat u een goede aanwezigheid op long tail-zoekwoorden hebt opgebouwd, kunt u de kans vergroten dat deze ook voor die zeer wenselijke zoekwoorden worden gerangschikt.

 

De meest populaire manier om trefwoordonderzoek te doen, is door de Zoekwoordplanner van Google te gebruiken, die veel inzicht biedt. U moet echter weten dat het, omdat het een hulpmiddel is dat is opgenomen in de AdWords-portfolio van Google, u niet het exacte zoekvolume biedt, tenzij u een actieve AdWords-campagne heeft waarbij u ten minste een klein bedrag uitgeeft.

 

De gratis versie van de Zoekwoordplanner geeft u schattingen van het zoekvolume die behoorlijk breed zijn: 1-100, 100-1k, 1k-10k, 10k-100k enzovoort; het laat ook zien of er lage, gemiddelde of hoge concurrentie is op het sleutelwoord.

 

Zoekwoordplanner is niet het enige hulpmiddel dat u kunt gebruiken om zoekwoorden te vinden. U kunt nuttige informatie vinden op websites zoals Moz Keyword Explorer, keywordtool.io, AnswerThePublic, UberSuggest en anderen.

 

Uw zoekwoorden gebruiken

U zult uw zoekwoorden zeker een paar keer in uw tekst willen gebruiken, vooral aan het begin van de post en waar deze het meest opvalt - maar onthoud dat het vullen van zoekwoorden u niet goed zal doen, en het kan zelfs bestraft worden door de bots als het je post onnatuurlijk laat klinken.

 

Om te voorkomen dat steeds dezelfde zoekwoorden worden herhaald, kunt u ook synoniemen en context gebruiken om aan te geven wat uw bericht gaat doen aan Google. Dit worden ook LSI-sleutelwoorden genoemd (latente semantische indexering).

 

Meta-tags

Metadata is zo geschreven dat de bots van de zoekmachine kunnen begrijpen waar je pagina over gaat - het bevat de metabeschrijving en de metatitel voor Google, maar Bing en andere zoekmachines kunnen ook meta-trefwoorden gebruiken, dus het kan de moeite waard zijn het om ze toe te voegen.

 

Meta titel

De metatitel moet het zoekwoord bevatten dat u target, bij voorkeur tegen het begin. Het zou de gebruiker ook moeten uitnodigen erop te klikken via een call-to-action of een gevoel van urgentie en enthousiasme.

 

Veel resultaten op de eerste pagina bevatten getallen (bijvoorbeeld 12 fantastische zomerse bestemmingen, waar je met Kerstmis naartoe kunt gaan in 2017), omdat mensen de voorkeur geven aan leeslijsten en ze waarderen de nieuwste inhoud.

 

Wijzigingen zoals hoe / wat / waarom in de metatitel zijn ook handig, omdat de manier waarop mensen naar dingen zoeken steeds meer een gesprek is geworden, dus het is het beste om je voor te bereiden op vragen in vraagstijlen.

 

Natuurlijk zijn deze niet van toepassing op websites in alle sectoren en niches, maar veel van hen kunnen dit advies gebruiken.

 

Deskundigen adviseren meestal dat de Meta-titel van uw pagina niet meer dan 60 tekens lang mag zijn, omdat deze anders in de SERP wordt afgekapt en uw klikfrequentie mogelijk verlaagt.

 

Sommigen beweren echter dat dit niet al te veel effect heeft op gebruikers, dus je hoeft niet per se veel klikken te verliezen omdat je metatitel een paar tekens langer is, zolang je het maar structureert een manier die duidelijk maakt waar de pagina over gaat vanaf de eerste paar woorden.

 

Het punt waar de zoekmachine je titel afbreekt, kan zelfs afhangen van de specifieke letters die je gebruikt en hoeveel ruimte ze innemen - bijvoorbeeld, veel smalle letters zoals 'ik' nemen minder in beslag dan hoofdm.

 

De meeste inhoudbeheersystemen (bijv. WordPress) hebben een automatische optie om de naam van uw website aan het einde van elke metatitel samen met een scheidingsteken (zoals - of |) toe te voegen, dus u kunt dit ook in gedachten houden bij het tellen van de tekens van uw metatitel als je niet wilt dat het wordt afgesneden.

 

Meta omschrijving

De metabeschrijving is het kleine tekstfragment dat wordt weergegeven onder de metatitel en de URL in de SERP. Google haalt er automatisch een uit de pagina als er niets wordt aangeboden, maar u moet er zeker voor elk bericht aan werken.

 

Google beweert dat de metabeschrijving geen rangordefactor is en dat deze alleen voor de gebruikers is, maar dat is geen zekerheid, en hoe dan ook, deze moet even beschrijvend zijn en de belangrijkste zoekwoorden op een natuurlijke manier omvatten.

 

Meta-beschrijvingen moeten ongeveer 150-160 tekens bevatten, inclusief spaties, maar Google kan je verrassen door ze een beetje eerder af te sluiten of een aantal eerder te laten zien - en er kunnen verschillen zijn tussen zoekopdrachten op het web en mobiele apparaten.

 

In ieder geval moet je ervoor zorgen dat de essentiële informatie over je post of pagina vrij is van de eerste honderd tekens - gebruikers hoeven zich niet noodzakelijkerwijs te ergeren aan het feit dat de beschrijving niet volledig wordt weergegeven zolang als wat ze kunnen zien nuttig is .

 

Header Tags

Deze variëren van H1 tot H6 en ze maken deel uit van de HTML-code en bieden een hiërarchie voor de dingen waarover je schrijft.

 

De H1-tag mag maar één keer op een pagina worden gebruikt, omdat deze door Google als de belangrijkste wordt beschouwd. Daarom moet deze de belangrijke zoekwoorden bevatten en de focus van de pagina onthullen.

 

WordPress en andere CMS maken automatisch de titel van elke post of pagina de H1-tag, maar er zijn variaties afhankelijk van het thema dat u kiest - een categoriepagina met de meest recente berichten kan bijvoorbeeld meerdere H1-tags gebruiken, maar u zou kunnen veranderen dat in de code als u dacht dat dit van invloed is op de prestaties van uw website in SERP's.

 

De rest van de H-tags, van 2-6, moet in de hoofdtekst worden gebruikt om de structuur ervan aan te geven, dat wil zeggen de kleinste H-tags moeten worden gebruikt voor de minst belangrijke subkop in uw tekst, maar u hoeft niet alle de tags voor alle berichten - je mag er misschien een paar gebruiken, afhankelijk van wat je schrijft. H2-6-tags hoeven niet uniek te zijn zoals de H1, dus u kunt er meer dan één gebruiken.

 

Technische SEO

Er zijn veel elementen opgenomen onder de paraplu 'technische SEO'. Dit zijn meestal de dingen die u moet doen waarvoor u wat meer werk 'onder de motorkap' van een website moet doen, maar u moet zich niet geïntimideerd voelen omdat iedereen kan leren hoe deze te optimaliseren.

 

We zullen technische SEO in veel meer diepte behandelen in toekomstige berichten, maar kort samengevat gaat het om zaken als sitesnelheid, crawlfouten, omleidingen, dubbele inhoud, canonicalization, mobiele optimalisatie, sitemaps, markups, gestructureerde data en verschillende HTML-tags, zoals rel = nofollow, dat kan soms nodig zijn.

 

Google Search Console is erg handig voor het identificeren van de mogelijke fouten die uw website kan hebben, zoals 404-fouten voor pagina's die zijn verwijderd of verloren. U kunt ook uw robots.txt-bestand uploaden dat crawlers laat weten waartoe ze toegang mogen krijgen. Mogelijk ontdekt u dat sommige gedeelten van uw site niet kunnen worden doorzocht en u ze vervolgens kunt corrigeren.

 

Search Console laat ook zien of je pagina's hebt met dubbele, te lange of te korte metatitels of metabeschrijvingen. Er zijn ook andere webtools die u kunt gebruiken om de problemen van uw website te controleren, zoals Siteliner voor dubbele inhoud of verbroken koppelingen of SemRush voor een nog gedetailleerdere analyse.

Lees Meer: Huur  zoekmachine optimalisatie


Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?